EGLENTIER DOET AMPZING

Een feestje om het 20-jarig jubileum van het Ampzing Genootschap te vieren. Twee Haarlemse culturele fenomenen bundelden de krachten. De spelers van Theatergroep Eglentier speelden de karakters van het Ampzing Genootschap, zongen de liedjes van het Ampzing Genootschap en werden begeleid door de mannen van het Ampzing Genootschap. Maffer, vrolijker, bizarder kon het haast niet. ‘Eglentier doet Ampzing’ werd een feestelijke, chaotische en ontregelende voorstelling.

Er waren 2 soorten kaarten:

- De reguliere kaarten, waarmee je de voorstelling kon zien vanaf 20.30 uur, met een gezellig samenzijn na afloop in de foyer van het theater.

- ABN-Kaarten (Ampzing Benaderbaar Neergezet-Kaarten). Vanaf 19.30 uur maakte je de warming up, de voorbereiding en de spanning voor de voorstelling mee op het toneel. Je kreeg van ons twee drankjes. De spelers en band zongen je speciaal toe óp het podium. Je kon de artiesten aanraken (meet en greet). En als klap op de vuurpijl zag je de voorstelling daarna vanaf eerste rij. Na afloop kreeg je een kadootje van het jubilerende Ampzing Genootschap. En natuurlijk was er een gezellig samenzijn in de foyer van het theater. (Er waren maar een beperkt aantal plekken per avond beschikbaar)

 

 

CREDITS

Spel, Zang en Muziek

Theatergroep Eglentier, Ampzing Genootschap

Regie

Marcel Kragt

Auteur

Jos Ahlers

Componisten

Ampzing Genootschap

DATA

Haarlemmerhout Theater
Haarlem
2, 3, 4 november 2018


LINKS

FLYER (pdf)