WAT HET OOK WORDEN MAG...

Onder leiding van begenadigd theatermaker en regisseur Pieter Tiddens (o.a. Lenette van Dongen (bekroond met een Poelifinario), Thomas van Luyn en Mike Boddé) maakt Haarlemse Theatergroep Eglentier de verrassende, komische voorstelling ‘Wat het ook worden mag’.
In deze, speciaal gemaakte, productie combineert de groep theater, dans, zang en cabaret. Het publiek is getuige van een sociaal experiment, dat, zoals dat altijd gaat, toch anders loopt dan iedereen verwacht. Want wat gebeurt er wanneer kinderen zelf mogen bepalen hoe ze onderwijs krijgen. De acteurs van Eglentier onderzoeken dit op een vrolijke manier.
Deze vorm geeft de groep de kans een aantal maatschappelijke en modieuze verschijnselen aan te pakken: onderwijsvernieuwing, de vernetwerking van de wereld, gender issues, communicatie in een gedigitaliseerde samenleving, om een aantal te noemen. Zonder belerend te worden, wordt het publiek aan het denken gezet. En aan het lachen gemaakt, natuurlijk, want de hele voorstelling is eigenlijk niet meer dat een grote lachspiegel.

CREDITS

Spel

Theatergroep Eglentier

Regie

Pieter Tiddens

Decor

Rene Smink

Flyer

Rudolf Mensen

PR

Hans Goes

LOCATIE

Toneelschuur Haarlem
(bovenzaal)
Haarlem

DATA

29 november 2019
30 november 2019
01 december 2019