EEN THEATERWANDELING:

NA DE PAUZE

 

“We mogen weer”
“Zo blij dat het weer kan”
“Wat hebben we dit gemist”
“Eindelijk, ik dacht dat het nooit zou gebeuren”

Jazeker, na twee jaar krabbelen we weer op. Artiesten herstarten hun culturele leven. Maar wat als de afgelopen twee jaar de verleiding om weer eens lekker te gaan eten te groot was? Wat als die twee jaar je misschien wel de tijd gaf om over jezelf en je carrière na te denken? Sta je dan te trappelen om weer opnieuw te beginnen? Of juist niet. En durf je dat dan te zeggen tegen je publiek?
Na De Pauze geeft het publiek een inkijkje in de strijd die voorafgaat aan het moment dat een artiest weer het podium betreedt. Onzekerheid, desinteresse, slappe spieren, achterstallig onderhoud, maar ook overmoed en hunkering naar de spotlight. Elke artiest heeft zijn eigen kwelgeest te overwinnen en laat dat zien. Theatergroep Eglentier stelt de bezoeker aan die artiesten voor op verschillende locaties. Van begane grond tot een zesde verdieping. Van hotellobby tot penthouse, waar de skyline van Haarlem een prominente rol speelt.

Regisseur Marcel Kragt rijgt de korte toneelstukken aan elkaar in Na De Pauze - Een theaterwandeling.

Op 25 en 26 juni gaat de theatrale wandeling om 19.45 uur van start in Hotel Raecks, Raaks 1-3 te Haarlem.

 

Wees op tijd! Laatkomers kunnen niet meer aanhaken. Helaas zijn niet alle locaties rolstoeltoegankelijk. De wandelroute speelt zich deels in de openlucht af, hou dus rekening met de weersomstandigheden. De verwachte eindtijd is rond 22:00 bij Hotel Raecks, alwaar onder het genot van een drankje nog nagepraat kan worden.

 

Voor de wandeling wordt het publiek gesplitst in vier groepen. Als je bij elkaar in de groep wilt zitten, bestel dan onder één naam kaarten of laat het tijdig weten via kaartverkoop@eglentier.nl. De kaartverkoop zelf gaat alleen via de ticketshop hieronder, niet via de mail.

 

LET OP: Ticketgarantie is een optionele sevice van onze ticket-provider, geen verplichting.

 

Volg ons op facebook en instagram om op de hoogte gehouden te worden, of laat weten dat je gaat!