EGLENTIER DOET AMPZING

Een feestje om het 20-jarig jubileum van het Ampzing Genootschap te vieren. Twee Haarlemse culturele fenomenen bundelen de krachten. De spelers van Theatergroep Eglentier spelen de karakters van het Ampzing Genootschap, zingen de liedjes van het Ampzing Genootschap en worden begeleid door de mannen van het Ampzing Genootschap. Maffer, vrolijker, bizarder kan het haast niet. ‘Eglentier doet Ampzing’ wordt een feestelijke, chaotische en ontregelende voorstelling.

Er zijn 2 soorten kaarten:

- De reguliere kaarten, waarmee je de voorstelling kunt zien vanaf 20.30 uur, met een gezellig samenzijn na afloop in de foyer van het theater.

- ABN-Kaarten (Ampzing Benaderbaar Neergezet-Kaarten). Vanaf 19.30 uur maak je de warming up, de voorbereiding en de spanning voor de voorstelling mee op het toneel. Je krijgt van ons twee drankjes. De spelers en band zingen je speciaal toe óp het podium. Je kunt de artiesten aanraken (meet en greet). En als klap op de vuurpijl zie je de voorstelling daarna vanaf eerste rij. Na afloop krijg je een kadootje van het jubilerende Ampzing Genootschap. En natuurlijk is er een gezellig samenzijn in de foyer van het theater. (Er is maar een beperkt aantal plekken per avond beschikbaar)

 

LET OP: Ticket Garantie is een extra -NIET VERPLICHTE- service van onze Ticket-provider. Hier zijn extra kosten aan verbonden.